Heerlijk toeven bij Hotel Hof van Twente

Graag ontvangen we u in ons landelijk gelegen 3-sterren hotel. Bewonder het Twentse landschap en geniet van de voortreffelijke keuken in het à la carte restaurant. Na een overnachting op onze heerlijke bedden, staat u uitgerust weer op. Klaar voor een nieuwe dag.

Uitstekende keuken

Aan ons restaurant grenzen 2 serre's. Geliefd om het uitzicht over het dorpshart van Hengevelde. De serre is ook favoriet als u houdt van veel daglicht en een gezellige sfeer.
’s Morgens kunt u bij ons al genieten van uw ontbijt, ’s avonds van het diner met een goed glas wijn.

Goede bereikbaarheid

Het kerkdorp Hengevelde ligt aan de rand van Twente met steden als Hengelo, Enschede en Almelo in de buurt. U bent er zo via de autobaan A1 of met de trein tot Goor, slechts vijf kilometer verderop. Vanaf Goor rijdt er een bus naar Hengevelde.

U wilt graag reserveren?

Maak gebruik van het handige reserveringsysteem of bel: +31 (0)547 333 000. We helpen u graag.

Ons hotel heeft een vermelding in de Gault Millau voor een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Gastvrij, persoonlijke aandacht, comfortabel overnachten voor een betaalbare prijs.

Okéhotels

Sinds 1 mei 2015 zijn wij aangesloten bij OKÉHOTELS, een nieuwe hotelgroep. OKÉHOTELS is een vereniging van reeds gevestigde zelfstandige hoteliers verspreid over Nederland. Het onderscheidende met vele andere hotelketens is het persoonlijke contact met de hoteleigenaar.

OKÉHOTELS richt zich op de zakelijke- en toeristenmarkt met een veelzijdig aanbod van mogelijkheden. Voor de toeristenmarkt biedt OKÉHOTELS vele evenementen, acties en Oké-arrangementen. De website www.okehotels.nl is de entree naar alle 18 verenigde hotels. Hiermee wil de vereniging uitdagend zijn naar haar gasten om deze vervolgens persoonlijk in de watten te leggen in een hotel naar keuze en streek.

Meer Hotel...

Kamers
Prijzen kamers
Hotelarrangementen
Last minutes en specials
5 daags fietsarr. in 2 hotels
Reserveren
Zomerfeesten Hengevelde"Ik kan daar zo genieten van de uitstekende keuken, de service en de vriendelijke mensen om heen."

Familie uit Limburg

Uitstekend hotel voor mij als zakelijke gast. "Onbezorgde gezelligheid aan de stamtafel."

Zakelijke gast