Restaurant Hof van Twente

Voor een zakelijke lunch, een groepsdiner of gezellig uit eten met z’n tweeën. In restaurant Hof van Twente weet u zeker dat het goed komt. Zo bereidt chefkok Bastiaan Pierik voor u de lekkerste gerechten. Van eenvoudig en snel tot compleet en verrassend anders. Ervaar het zelf en kom genieten in het sfeervolle restaurant, hartje Hengevelde.

Schuif aan tafel voor:

  • een kop koffie/thee met iets lekkers
  • een verzorgde lunch
  • een verrassend diner
  • verse streekproducten
  • seizoensgerechten

Een receptie of besloten feestje?

Hotel Hof van Twente beschikt over een sfeervol en praktisch ingericht restaurant. Qua omvang is de ruimte eenvoudig en snel op maat te maken voor uw groep. Daardoor is Hotel Hof van Twente zeer geschikt voor uw receptie, zakelijke meeting of een besloten feestje. Geniet van de privacy en rust. We denken graag met u mee over de gewenste tafelschikking en culinaire invulling van het programma.

Zakelijke lunch, vergadering of meeting?

Door de flexibele ruimtes in ons restaurant, is Hotel Hof van Twente geliefd bij zakelijke gasten. Voor een lunch, een besloten vergadering of een meeting met meerdere bedrijven. Uiteraard zetten we graag een presentatiescherm en beamer voor u klaar. Hebt u andere specifieke wensen? Leg het aan ons voor en we vinden een passende oplossing.

Meer Restaurant...

Lunch
Diner
Maandmenu
Desserts
Afhaalkaart"Ik kan daar zo genieten van de uitstekende keuken, de service en de vriendelijke mensen om heen."

Familie uit Limburg

Uitstekend hotel voor mij als zakelijke gast. "Onbezorgde gezelligheid aan de stamtafel."

Zakelijke gast