RESERVEER UW TAFEL

Voor gezelschappen die in beslotenheid wensen te lunchen of dineren, adviseren wij graag een van onze serres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Bestel hier uw horecacadeaukaart

5 daags fietsarrangement

Heerlijke, georganiseerde 5-daagse fietsvakantie door Twente. U verblijft tijdens dit uitje in ons hotel in Hengevelde en in hotel 't Elshuys in Albergen, waar u eventueel ook eet of drinkt. In de tussenliggende periode maakt u talloze kilometers op de fiets, langs de leukste bezienswaardigheden en mooiste landschappen van Twente, de streek waar u nog volop rust, ruimte en gemoedelijkheid tegenkomt. Na uw boeking ontvangt u gedetailleerde informatie van de organisator, die onder andere het bagagevervoer (tussen beide hotels) regelt.

Op de eerste dag komt u ’s middags aan ons in het hotel in het pittoreske dorp Hengevelde, op de grens van de Achterhoek en Twente. De fiets en u krijgen dan nog heel even rust. Al zal het coulisselandschap dat hier te bewonderen valt, uw drang om te gaan fietsen zeker aanwakkeren.
De 2e dag kunt u naar eigen inzicht indelen. bijvoorbeeld fietsen, museum bezoek of 1 van de mooie stadjes bezoeken. 
Op dag 3 fietst u van Hengevelde naar Albergen en fietst u langs mooie plekjes in Twente. 
Dag 4 kunt u weer naar eigen inzicht indelen. 

Op de laatste dag van deze fietsvakantie komt u weer bij ons hotel aan. 

Wilt u vijf dagen lang door het prachtige Twente toeren? Laat deze mooie fietsvakantie door Twente dan niet aan u voorbijgaan! U wordt vanzelf langs de mooiste plekken en de meest interessante bezienswaardigheden van het Twentse land gevoerd. U hoeft slechts de fietsroutes te volgen. Naar uw bagage heeft u geen omkijken; die wordt nagebracht.

Boek dus die heerlijke fietsvakantie door Twente

Inhoud arrangement: 

2 x overnachting in Hotel Hof vanTwente
2 x overnachting in Landhotel 't Elshuys
4 x ontbijt
4 x 3-gangen diner
Uitgebreide fietsroutes
Bagagetransport tussen de hotels
Gratis parkeren

Prijs per persoon € 235,00
Toeslag 1-persoonskamer € 22,50 per kamer per nacht 
Verblijfsbelasting € 1,75 per persoon per nacht

FAM.PIERIK GOORSESTRAAT 25 7496AB HENGEVELDE HOFVANTWENTE - T+31 (0)547 333 000 CONTACT - PRIVACY - ROUTE - NIEUWSBRIEF - SITEMAP