30 hotelkamers met stuk voor stuk, heerlijke bedden

Als zakelijke gast, maar ook als toerist, vindt u een goed bed heel belangrijk. In Hotel Hof van Twente staat u de volgende morgen heerlijk uitgerust op. Klaar om te genieten van een uitgebreid ontbijt. Elke kamer is voorzien van een complete badkamer en goede faciliteiten. Daaronder horen uiteraard ook flatscreen led tv en WIFI voor gratis internet.

Goede voorzieningen

U kiest in Hotel Hof van Twente de kamer die bij u past. Het aanbod varieert van Standard tot Comfort. Of verwen uzelf door een nacht te logeren in een comfort kamer voorzien van whirlpool.

Kleinschalig en comfortabel

Ons familiehotel beschikt over 30 hotelkamers, waarvan 10 kamers op de begane grond. Wilt u airconditioning op uw kamer? Geef het aan bij de reservering en wij zorgen ervoor.

Bijzondere wensen?

Ook uw hond is hier van harte welkom.

Speciaal voor hondenliefhebbers beschikt Hotel Hof van Twente over 2 kamers waar ook uw hond zich thuis voelt. Deze keurige kamers bevinden zich op de begane grond. De hond verblijft bij u in de kamer.
In onze wintertuin (serre voorzijde) is uw hond welkom, niet in ons restaurant en ontbijtrestaurant. U kunt plaatsnemen voor het ontbijt en diner in de serre voorzijde, indien u uw hond mee wilt nemen.

U wilt graag reserveren?

Maak gebruik van het handige reserveringsysteem of bel: +31 (0)547 333 000. We helpen u graag.
Reserveren via de eigen website of telefonisch of per e-mail direct bij het hotel is altijd goedkoper dan reserveren via de boekingsites.

Tevens bent u dan flexibeler met wijzigen van reserveringen.

Meer Hotel...

Prijzen kamers
Hotelarrangementen
Last minutes en specials
5 daags fietsarr. in 2 hotels
Reserveren
Zomerfeesten HengeveldeUitstekend hotel voor mij als zakelijke gast. "Onbezorgde gezelligheid aan de stamtafel."

Zakelijke gast

"Ik kan daar zo genieten van de uitstekende keuken, de service en de vriendelijke mensen om heen."

Familie uit Limburg