RESERVEER UW TAFEL

Voor gezelschappen die in beslotenheid wensen te lunchen of dineren, adviseren wij graag een van onze serres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Bestel hier uw horecacadeaukaart

Activiteiten in de buurt

Omgeving

Hengevelde ligt in de “Hof van Twente”
Een schitterend en zeer gevarieerd gebied in zuid-west Twente. Wie er hier op uit trekt is op zoek naar de kleine weggetjes, de prachtige natuur met bossen (landgoed Twickel, de Needseberg, Neede), boerderijen, pittoreske dorpen, kastelen, kunst (Diepenheim) en de vele mooie tuinen.

Of u dit nu per fiets, wandelend of met de auto ontdekt, u zult zeker versteld staan van wat deze omgeving u te bieden heeft.

Hengevelde is gelegen op de grens van Twente en de Achterhoek, op korte afstand van de Twentse steden, Enschede, Hengelo en Almelo. Deze steden zijn ook zeer de moeite waard om daar een kijkje te nemen, gezellig winkelen, museum te bezoeken of heerlijk plaatsnemen op een van de terrassen.


Een tip voor een compleet andere dagtocht is om een dagje naar Duitsland te gaan, de Duitse grens is op slechts 15 km afstand.

Of kom een dagje relaxen in 1 van de sauna's op korte afstand van Hengevelde.
Sauna Saré in Oldenzaal, Sauna Bad Boekelo of Sauna Huize de Holterhof.

 

 

 

FAM.PIERIK GOORSESTRAAT 25 7496AB HENGEVELDE HOFVANTWENTE - T+31 (0)547 333 000 CONTACT - PRIVACY - ROUTE - NIEUWSBRIEF - SITEMAP