RESERVEER UW TAFEL

Voor gezelschappen die in beslotenheid wensen te lunchen of dineren, adviseren wij graag een van onze serres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Bestel hier uw horecacadeaukaart

restaurant

Restaurant Hof van Twente

Voor een zakelijke lunch, een groepsdiner of gezellig uit eten met z’n tweeën. In restaurant Hof van Twente weet u zeker dat het goed komt. Zo bereidt chefkok Bastiaan Pierik voor u de lekkerste gerechten. Van eenvoudig en snel tot compleet en verrassend anders. Ervaar het zelf en kom genieten in het sfeervolle restaurant, hartje Hengevelde.

Schuif aan tafel voor:

  • een kop koffie/thee met iets lekkers

  • een verzorgde lunch

  • een verrassend diner

  • verse streekproducten

  • seizoensgerechten


Een receptie of besloten feestje?
Hotel Hof van Twente beschikt over een sfeervol en praktisch ingericht restaurant. Qua omvang is de ruimte eenvoudig en snel op maat te maken voor uw groep. Daardoor is Hotel Hof van Twente zeer geschikt voor uw receptie, zakelijke meeting of een besloten feestje. Geniet van de privacy en rust. We denken graag met u mee over de gewenste tafelschikking en culinaire invulling van het programma.

Zakelijke lunch, vergadering of meeting?
Door de flexibele ruimtes in ons restaurant, is Hotel Hof van Twente geliefd bij zakelijke gasten. Voor een lunch, een besloten vergadering of een meeting met meerdere bedrijven. Uiteraard zetten we graag een presentatiescherm en beamer voor u klaar. Hebt u andere specifieke wensen? Leg het aan ons voor en we vinden een passende oplossing.

FAM.PIERIK GOORSESTRAAT 25 7496AB HENGEVELDE HOFVANTWENTE - T+31 (0)547 333 000 CONTACT - PRIVACY - ROUTE - NIEUWSBRIEF - SITEMAP